Е - Електротехника

"Е" Kурс  1 Семестър 1

"Е" Kурс 1 Семестър 1

Семестриална такса за Специалност "Е"   Платена форма  Курс 1 Семестър 1..

1,666.50лв.

"Е" Kурс  1 Семестър 2

"Е" Kурс 1 Семестър 2

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма  Курс 1  Семестър 2..

1,666.50лв.

"Е" Kурс  2 Семестър 3

"Е" Kурс 2 Семестър 3

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма  Курс 2  Семестър 3..

1,666.50лв.

"Е" Kурс  2 Семестър 4

"Е" Kурс 2 Семестър 4

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма  Курс 2  Семестър 4..

1,666.50лв.

"Е" Kурс  3 Семестър 5

"Е" Kурс 3 Семестър 5

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма  Курс 3 Семестър 5..

1,666.50лв.

"Е" Kурс  3 Семестър 6

"Е" Kурс 3 Семестър 6

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма  Курс 3 Семестър 6..

1,666.50лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)