Е - Електроника

"Е" Kурс  2 Семестър 3

"Е" Kурс 2 Семестър 3

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма Курс 2 Семестър 3..

730.00лв.

"Е" Kурс  2 Семестър 4

"Е" Kурс 2 Семестър 4

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма Курс 2 Семестър 4..

730.00лв.

"Е" Kурс  3 Семестър 5

"Е" Kурс 3 Семестър 5

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма Курс 3 Семестър 5 ..

730.00лв.

"Е" Kурс  3 Семестър 6

"Е" Kурс 3 Семестър 6

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма Курс 3 Семестър 6..

730.00лв.

"Е" Kурс  4 Семестър 7

"Е" Kурс 4 Семестър 7

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма Курс 4 Семестър 7..

730.00лв.

"Е" Kурс  4 Семестър 8

"Е" Kурс 4 Семестър 8

Семестриална такса за Специалност "Е" Платена форма Курс 4 Семестър 8..

730.00лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)